0:00

Acțiune preventivă în trafic: 500 de amenzi și 40 de permise retrase în trei zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri au fost prezenți în trafic, în week-end, în cadrul unei acțiuni în care s-a urmărit creșterea gradului de siguranță și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. În perioada 4 – 5 noiembrie s-a urmărit, cu precădere, prevenirea accidentelor în care sunt implicați pietonii sau bicicliștii, iar pe 6 noiembrie “ținta“ a fost prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Celor care au pus în pericol siguranța circulației rutiere, le-au fost aplicate peste 500 sancțiuni contravenționale, pentru abaterile constatate fiind reținute 40 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare“, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

Din total, 92 de contravenții au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 80 au fost pentru abateri săvârșite de pietoni, 102 contravenții au fost pentru abateri de la normele rutiere ale bicicliștilor și 238 pentru alte abateri rutiere. Pe parcursul desfășurării acțiunilor, polițiștii au constatat un număr de trei infracțiuni.

(G. S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Autorism zdrobit de tren la Sascut, şoferul a murit. Traficul feroviar în zonă este blocat
Articolul următorCondamnații pentru infracțiuni cu intenție au interzis să candideze la alegeri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.