Știre actualizată. Autorism zdrobit de tren la Sascut, şoferul a murit. Traficul feroviar în zonă este blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt IPJ Bacău a dat mai multe detalii despre accident: „Un conducător auto, de 65 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce se deplasa cu autoturismul în localitatea Valea Seacă, a fost surprins de trenul InterRegio care circula pe ruta Suceava-București. În urma impactului, șoferul a decedat. Mecanicul de locomotivă nu se afla sub influența alcoolului.”.

Știre inițială: Pompierii băcăuani lucrează în acest moment pentru a scoate de sub tren ceea ce a mai rămas dintr-un autoturism care a fost lovit în plin de un tren de călători, astăzi, 7 noiembrie, în jurul orei 9,30 în comuna Sascut.

Din primele informaţii, şoferul s-ar fi aflat singur în maşina spulberată de tren. A fost declarat decesul acestuia.

Traficul feroviar în zonă este blocat pe ambele sensuri. „În tren se aflau 25 de călători. Aceştia nu prezintă marcă traumatică. Se lucrează la descarcerare, degajare autoturism şi la reluarea traficului”, informează ISU Bacău.

La faţa locului, pe lângă descarcerare şi alte două echipaje de pompieri, au ajuns şi două ambulanţe, una SMURD Sascut şi una de la SAJ Bacău.

A.C.

Sursă foto: ISU Bacău

Articolul precedentPiatra Neamț: Accident cu victimă în centrul orașului
Articolul următorAcțiune preventivă în trafic: 500 de amenzi și 40 de permise retrase în trei zile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.