accident tranzicom 05Bărbatul de 40 de ani din Braşov, care n-a acordat prioritate ambulanţei şi a provocat tragedia de la Tranzicom, este cercetat penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto se află în spital, rănit grav, cu multiple fracturi costale, fractură de bazin de claviculă dreaptă. Din cauza manevrei imprudente pe care a făcut-o (a virat la stânga fără să se asigure, iar şoferul ambulanţei n-a mai putut evita impactul), pasagerii pe care îi transporta – doi soţi din Girov cu vârste de 71 şi 75 de ani – şi-au pierdut viaţa. Asistenta de pe ambulanţă a fost rănită şi ea grav, fiind diagnosticată cu fractură de stern, iar şoferul a fost singurul care a scăpat cu leziuni uşoare.

Exact la ora la care avea loc cumplitul accident de la Tranzicom s-a mai produs un accident la Trifeşti, unde un bărbat de 74 de ani, care conducea o căruţă, a mânat calul prea tare şi atelajul a intrat într-un parapet metalic, după care s-a răsturnat. Căruţaşul a fost rănit grav.

Tot în stare a gravă a fost transportat la Spitalul Roman şi, ulterior, la Iaşi, un motociclist de 49 de ani din Piatra-Neamţ, care nu a redus viteza într-o curbă din apropierea localităţii Tămăşeni, a pierdut controlul direcţiei, iar motocicleta Honda pe care o conducea s-a răsturnat pe câmp. Pasagera, o tânără de 24 de ani, a fost şi ea rănită şi a rămas internată în Spitalul Roman. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTroc de escroc: 10.000 de euro pentru 5 cartele
Articolul următorUNPR Neamț ar vrea să atace localele pe picioarele proprii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.