0:00

Accidentul cu 4 morți de la Bisticioara: șoferul avea o alcoolemie de peste 2,5 la mie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin ancheta făcută pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a petrecut cumplitul accident de la Bistricioara, în care 4 tineri și-au pierdut viața, a rezultat că ei consumaseră alcool înainte de a pleca cu autoturismul. Personalul benzinăriei Socar, unde și-au petrecut noaptea, a declarat că li s-au servit atât băuturi răcoritoare, cât și băuturi alcoolice.

Analizele de laborator au relevat că tânărul de 19 ani, care s-a aflat la volan, avea o alcoolemie de peste 2,5 la mie. În condițiile în care a circulat cu viteză foarte mare, era beat și avea permis de doar două luni, au existat toate condițiile să se întâmple tragedia care s-a și întâmplat.

Deși lumea din sat vorbește că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei curse între mașini, până acum nu au rezultat date în acest sens, însă nu este exclusă nici această ipoteză. Anchetatorii vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, și în primul rând de cele de la benzinărie, pentru a vedea câți tineri erau în grup și dacă au plecat cu mai multe autoturisme. Totuși, dinamica producerii accidentului – mașina a ajuns pe partea stângă a drumului, s-a lovit de un gard și apoi a intrat sub TIR-, nu pledează pentru o cursă de mașini. În cazul în care ar fi existat încă un autoturism care să ruleze în paralel, ar fi fost acroșat de mașina în care se aflau cei 4 tineri.

C.M.

Articolul precedentPrimele victime ale caniculei la Târgu Neamț: cișmeaua și fântâna arteziană din centru
Articolul următorVIDEO “Mâtzele Negre” continuă seria succeselor şi în 2019