pietricica turism

Târgnemțenii care și-ar fi dorit să se răcorească în ultimele zile, date fiind temperaturile ridicate din ultimele zile (minus ieri, 3 iulie), și-au pus pofta în cui sau speranțele în vitrinele frigorifice ale magazinelor alimentare. Pentru că, surpriză!, nici fântâna arteziană din Parcul ”Ion Creangă”, nici cișmeaua din Grădina Publică, de lângă Casa Culturii, nu sunt disponibile.

Arteziana funcționează doar într-o țeavă, dar și aceea avariată, care dă numai un firicel de apă, cam cât dă Apa Serv la robinet în zi de defecțiune majoră. Iar cișmeaua lipsește cu desăvârșire.

Chestionat pe această problemă, primarul Daniel Harpa a dat asigurări că totul se va rezolva: ”Am trimis un angajat al primăriei să se ocupe de cișmeaua din parcul de la Casa Culturii. Trebuie să demonteze cișmeaua și să o repare. Nu este lună ca această cișmea să nu fie stricată, de unii copii sau tineri, care o consideră un obiect de joacă. De asemenea, și problema cu fântâna arteziană din Parcul Ion Creangă va fi rezolvată în cel mai scurt timp”.
C.T. STURZU