0:00

Formaţia feminină de rugby Venus RIFIL Piatra Neamţ – “Mâtzele Negre” – continuă seria succeselor şi în 2019, deşi componenţa a suferit modificări semnificative, doar 3 dintre vechile jucătoare mai fiind în lot. Elevele profesorului Eusebiu Popa au reuşit să cucerească locul întâi atât la Oval 5 Beach Rugby România (detalii-AICI), cât şi la Cupa Ștefan cel Mare și Sfânt. Mai mult, Denisa Adăscăliţei, una dintre componentele noi ale RC Venus RIFIL Piatra Neamţ, a fost aleasă cea mai bună jucătoare la ambele competiţii, deşi are doar o lună de antrenamente. Pentru tinerele jucătoare competiţiile vor continua şi în luna august, dar se încearcă şi găzduirea unui astfel de eveniment în judeţul Neamţ.

VIDEO “Mâtzele Negre” continuă seria succeselor şi în 2019, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vom încerca să onorăm toate turneele la care vom fi invitaţi. În luna august deja avem invitaţie la Timişoara, la Memorialul «Cristi Breb», apoi la Focşani. În urma discuţiilor avute cu preşedintele Clubului Parohial «Ştefan cel Mare» din Bucureşti, părintele paroh Sergiu Cristea, am aflat că au în intenţie să vină în zona Neamţului spre sfârşitul lunii iulie, ocazie cu care vom încerca să organizăm un turneu de rugby feminin. Cel mai probabil va avea loc pe 25 iulie, la Bodeşti, şi vom invita şi echipa de la Suceava, pentru a fi măcar trei formaţii”, a declarat prof. Eusebiu Popa.

VIDEO “Mâtzele Negre” continuă seria succeselor şi în 2019, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConferinţa de presă integral:

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAccidentul cu 4 morți de la Bisticioara: șoferul avea o alcoolemie de peste 2,5 la mie
Articolul următorMotociclist maghiar accidentat grav de o autoutilitară
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.