***** ACTUALIZARE 23 noiembrie: Din cercetările făcute de poliţişti a reieşit că un bărbat de 53 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce era la volanul unui autoturism, la ieşirea dintr-o staţie peco nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un tânăr de 30 de ani, din Iaşi. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, dar şi a doi pasageri din auto în vârstă de 33, respectiv 18 ani, ambii din Timişeşti.

****** ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme s-au ciocnit în această seară, în Târgu Neamţ, în zona Socar. Un Jeep a ieşit din staţia peco şi n-a acordat prioritate celuilalt autoturism care circula spre Timişeşti. Iniţial, martorii care au sunat la 112 au anunţat că sunt persoane încarcerate, însă când au ajuns echipajele de intervenţie la faţa locului, toţi cei trei ocupanţi ieşiseră singuri din ambele maşini şi urmau să fie evaluaţi medical.

Poliţiştii au stabilit că şoferul căruia nu i se acordase prioritate avea o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel care nu a respectat legea circulației nu consumase alcool. Oricum, ambii vor fi cercetaţi penal, unul pentru că a condus băut, iar celălalt pentru vătămare corporală din culpă. Doi răniţi au fost transportaţi la spital.

C.T. Sturzu