Duminică, 11 noiembrie, s-a încheiat prima parte a sezonului în Liga a IV-a. Speranța Răucești a terminat prima parte a campionatului Ligii a IV-a, Neamț pe poziția a treia, acumulând 21 de puncte în cele 10 partide disputate în intervalul 9 septembrie-11 noiembrie.

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa antrenată de către Daniel Zavate a înregistrat 7 victorii și 3 înfrângeri, cel mai frumos moment al primelor două tururi din actualul sezon rămânând succesul clar, scor 6-1 cu Bradu Borca, din deplasarea de la Mădei. La polul opus dăm peste dubla înfrângere înregistrată în compania Ozanei Tîrgu Neamț (1-3, 0-2), la care se adaugă și insuccesul din partida retur cu Bradu Borca (3-5).

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiToate acestea au împins-o pe Speranța spre ultima treaptă a podiumului, dar la o distanță recuperabilă în fața principalelor contracandidate la titlu: Bradu Borca (25p), respectiv Ozana Tîrgu Neamț (22p). Acest ecart se subțiază și mai mult, dacă e să ținem cont și de faptul că, la finalul sezonului regular, regulamentul prevede o înjumătățire a punctelor acumulate în cele 20 de etape programate până la intrarea în play-off.

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeși cu un număr foarte mic de echipe la start, campionatul Ligii a 4-a, Neamț a cunoscut în ultima perioadă o creștere vizibilă. Loturile formațiilor de top sunt ușor comparabile cu cele ale participantelor din Liga a 3-a, aspect subliniat și de rezultatele bifate de Speranța Răucești în perioada de pregătire cu CSM Pașcani (3-0) și, apoi, cu viitoarea ocupantă a locului 3 din Seria 1 a Ligii a 3-a, CS Știința Miroslava (2-3).

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLiga a 4-a Neamț este în același timp unul dintre puținele campionate din România care se poate mândri că a reușit să atragă un jucător care a evoluat în grupele Ligii Campionilor. Este vorba despre jucătorul Marius Onofraș, care a ales să continue și în acest an cu Bradu Borca, iar prezența acestuia a adus beneficii competiției patronate de AJF Neamț. Oamenii vin la stadion și se fotografiază cu fostul campion al României, indiferent dacă acesta evoluează sau nu în tricoul formației cu care simpatizează aceștia. Publicul este tot mai numeros, participând activ la această luptă în trei, care se anunță pentru câștigarea campionatului.

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMeciurile Speranței Răucești au fost acoperite în totalitate prin intermediul proiectului „Speranța, cheia spre performanță!”, derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț. Astfel, fiecare partidă disputată de Speranța în această prima parte a campionatului a fost însoțită de comentariu livetext, fotografii realizate cu aparat profesional și multe alte materiale video de la nivelul gazonului.

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPopularizarea fotbalului amator reprezintă unul dintre motivele principale pentru care oficialii Speranței Răucești au luat decizia de a-l coopta în echipă pe ieșeanul Ioan Tărîță. Acesta a devenit în scurt timp responsabil cu promovarea echipei în mediul online, atât prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului, cât și cu ajutorul site-ului și a paginii de Facebook pe care le deține, duminicapetarla.ro.

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGolurile, fazele spectaculoase, dar și câteva momente savuroase consumate la nivelul ierbii sau în tribune, au fost relatate și redate pe cele trei canale de promovare prezentate anterior. Proiect finanțat de

Proiectul „Speranţa, cheia spre performanţă”, la final, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAna SĂVESCU, manager de proiect

Articolul precedentAccident la Socar Tâgu Neamţ
Articolul următorFinanțiștii anunță grevă spontană
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.