0:00

Accident la Roman: Un şofer nu a oprit în intersecţie, doi oameni au ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLuni seară, 4 septembrie, într-o intersecţie din Roman, un localnic care conducea un autoturism pe o stradă secundară, nu a oprit în intersecţie pentru a acorda prioritate intrând în coliziune cu maşina aflată pe drumul principal.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir, ajuns la intersecție cu strada Griviței, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Doljești, a precizat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

ISU Neamț precizează că „două persoane, o tânără de 18 ani și un bărbat de 48 de ani au necesitat îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Roman”.

Răniţii au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Roman, cu o ambulanţă SMURD a pompierilor romaşcani şi o ambulanţă a SAJ Roman.

A.C.

Articolul precedentTermenul pentru cumpărarea vechimii în muncă a fost prelungit până la finalul anului viitor
Articolul următorProteste de toamnă: finanțe, învățământ, justiție
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.