Polițiștii care au făcut cercetări la locul impactului dintre un autoturism și un TIR, produs în seara de 17 iulie, la Tazlău, au stabilit că șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit frontal de TIR-ul de pe contrasens. Accident în curbă, ZCH NEWS - sursa ta de informații „La data de 17 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţia municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Tazlău. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit Accident în curbă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiică, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Săvinești, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Tazlău, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 35 de ani, din Gârcina”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț. Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool, au mai stabilit polițiștii, care fac cercetări, în continuare, pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul de 41 de ani a suferit o fractură la piciorul stâng și mai multe contuzii. El a fost scos din mașină de pompierii de descarcerare, conștient și dus cu ambulanaț la spital. (C.I.)

Articolul precedentMeteoritul căzut la Iași a avut minimum 8 kg și 16 cm diametru, explozia – echivalentă cu 400 kg de TNT
Articolul următorFocar de boală la tabăra pastorală din Durău