0:00

Accident grav: una dintre victime a decedat pe patul de spital după circa trei săptămâni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBilanț tragic al unui accident de circulație ce a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni în localitatea Sabasa, comuna Borca. Inițial a fost vorba de un decedat și doi răniți. La circa trei săptămâni distanță, datele s-au schimbat pentru că pe 5 decembrie unul din răniți, un bărbat de 49 de ani, pasager în unul din vehicule, s-a stins din viață la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Accidentul a avut loc pe 15 noiembrie și a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 12:20. Cercetările polițiștilor au stabilit că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Borca, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 48 de ani, din Borca, apoi a acroșat un podeț din beton.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani, pasager în primul autoturism a decedat pe loc, un alt pasager, de 49 de ani, a ajuns la spital și a murit acum, dar a fost rănit și șoferul. Ambii conducători auto au fost testați, stabilindu-se că cel din Suceava era sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

(G.S.)

Articolul precedentZiua Internațională a Voluntarilor: ISU Neamț sărbătorește echipa salvatorilor din pasiune
Articolul următorVin ninsorile: meteorologii au emis o informare de vreme rea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.