0:00

ACTUALIZARE Tânăra care a murit la Feleşti a condus doar 10 km, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE 2: Poliţiştii au stabilit că fata de 23 de ani din Bacău, care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Feleşti, a condus doar 10 km înainte de impactul fatal. Ea se afla în maşina unui bărbat de 44 de ani din Piatra-Neamţ, iar la un moment dat l-a rugat s-o lase şi pe ea să conducă, să vadă cum merge un Mitsubishi. După o depăşire, însă, autoturismul a intrat în derapaj, s-a izbit de bornă kilometrică, după care s-a răsturnat. Fata a murit la spital, iar bărbatul n-a păţit nimic, însă va fi cercetat penal. „În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul ce avea aplicate numere de înmatriculare eliberate de statul italian, este radiat din circulaţie de autorităţile italiene din data de 30.05.2013”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. Proprietarul va fi cercetat pentru punerea în circulaţie și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. (C. MIRCEA)

ACTUALIZARE 1: Tânăra de 23 de ani, care a fost implicată în accidentul grav de astăzi din curba de la Feleşti, a decedat la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: O tânără, de 23 de ani, din Bacău, a fost accidentată grav, în această după-amiază, în jurul orei 14:00, imediat după curba de la Feleşti. Tânăra conducea o maşină înmatriculată în Italia şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei imediat după curbă. Autoturismul s-a lovit de o bornă kilometrică şi apoi s-a răsturnat. Conducătoarea auto, aflată în comă, a fost dusă la spitalul din Roman. Tot în după-amiaza de 30 decembrie, o femeie, de 53 de ani, din Bodeşti, a fost lovită de un autoturism, la intrarea în localitate. Femeia a vrut să traverseze, nu s-a asigurat, iar şoferul (un bărbat, de 40 de ani, din Târgu Neamţ) n-a mai putut s-o evite. Iniţial, cei care au sunat la 112 au spus că victima este inconştientă, însă imediat şi-a revenit. Ea a fost transportată la spital, pentru investigaţii amănunţite. (C. MIRCEA)

Articolul precedentAvertizare Salvamont: pe Ceahlău se vor resimţi minus 50 de grade
Articolul următorBăncile aproape subordonate ANAF! Ce trebuie să raporteze de la 1 ianuarie?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.