0:00

În această dimineață, 25 iunie 2019, un muncitor a murit strivit de un zid. Accidentul s-a produs la ora 8.15, în incinta producătorului privat de energie electrică de la Stejaru, comuna Pângărați.

Imediat a fost anunțat evenimentul la 112. Un echipaj de ambulanță s-a deplasat la solicitare, dar și polițiștii și inspectorii de muncă, pentru cercetări.

Accident de muncă mortal la centrala electrică de la Stejaru, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto arhiva

„Avem o echipă de inspectori care sunt și la această oră la operatorul privat de energie electrică de la Stejaru. Din primele informații, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost prins și strivit între un zid și o volă. Bărbatul era angajat ca lăcătuș montator la acest agent economic”, a declarat juristul Ioan Popescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț.

Este al doilea accident mortal de muncă din luna iunie, după ce vineri, 21 iunie, un bărbat care lucra fără acte legale la o firmă de exploatare forestieră a murit strivit de lemnele trase de un TAF. Accidentul a avut loc pe un drum forestier din pădurea Boboiești, comuna Pipirig.

(C.I.)

Articolul precedentFOTO S-a rupt o bucată din DN 15 Poiana Largului – Bicaz
Articolul următorFOTO: Piatra Neamț: Căruță cu doi cai căzută în Bistrița, la podul Căprioara