0:00

Accident cu victimă încarcerată la Oglinzi (video) – știre actualizată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că bărbatul care a provocat accidentul are 40 de ani, este din Oglinzi și avea permisul suspendat. El conducea un autoturism pe strada Rugina din localitate și, la intersecția cu DN 15 C, nu a acordat prioritate unul autotren, condus de un bărbat de 53 de ani din Pângărați. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un șanț betonat, adânc de 2 metri. Șoferul, grav rănit, aflat ân comă de gradul III, a fost transportat la Spitalul Roman și, ulterior, la Iași.

 

Știre inițială: Un accident grav s-a petrecut în această seară (2 decembrie) în localitatea Oglinzi, din comuna Răucești, unde s-au ciocnit un TIR și un autoturism. Din impact, autoturismul a

fost proiectat într-un șanț, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. În autoturism era și o femeie, care a reușit să iasă singură din mașina avariată. Șoferul a fost scos de pompierii de la descarcerare. Nu era conștient, dar respira și a fost predat echipajului medical. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentPrimii kilometri de autostradă din Moldova au fost inauguraţi electoral
Articolul următorUn bărbat a fost reținut după ce a dat foc la gospodărie