În urmă cu foarte puțin timp, pe la 13:30, a avut loc un accident la ieșirea din Piatra Neamț spre Bacău, pe str. G-ral Dăscălescu, în dreptul pensiunii Cornelius.

Două mașini s-au ciocnit, iar din impact au rezultat trei victime, conducătorii auto ai celor două autoturisme și un pasager. Întrucât una din ele este încarcerată, la fața locului au fost trimiși și cei de la Descarcerare.

ACTUALIZARE ORA 15.00: La Urgențele Spitalului Județean, au ajuns trei răniți: un tânăr de 19 ani, un altul de 23 și un bătrân în vârstă de 76 de ani. Cei doi tineri erau în Renault-ul Megane, cel în vârstă de 19 ani fiind la volan.

Cele trei victime sunt, încă, în investigații medicale, dar purtătorul de cuvânt al SJU Piatra Neamț nu are informații cum că starea lor ar fi foarte gravă.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 76 de ani, care era la volanul unui autoturism Mercedes și venea dinspre Bacău, a virat stânga spre pensiunea Cornelius și a acroșat autoturismul Renault, condus de tânărul de 19 ani. Din impact mașina tânărului a ajuns într-un stâlp și s-a oprit pe partea laterală, iar șoferul a rămas încarcerat. Cel mai probabil, bărbatul de 76 de ani va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

sursa foto: Știri-Neamț

1 COMENTARIU

  1. Si iata cum doi tineri TERIBILISTI cum mananca presa adica doi tineri nevinovati sunt varza din cauza unui batranel intelept..care la juna varsta de 76 de ani baga pe altii in mormant in loc sa mearga el direct acolo..

Comments are closed.