politie rutiera radarUn bărbat, de 35 de ani, din județul Mureș, a fost prins de polițiștii rutieri din Neamț, în seara de 31 august, circulând cu o viteză de 126 km/h prin localitatea Ticoș Floarea.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat până în octombrie 2016, pentru o abatere constatată de polițiștii IPJ Mureș”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto cu amendă de 2.250 lei, pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise și pentru aplicarea pe geamurile auto a foliilor neomologate. Ca măsură complementară, i-a fost reținut certificatul de înmatriculare”.

Bărbatul n-a scăpat, însă, doar cu amendă, ci i s-a întocmit și un dosar penal pentru conducere fără permis. Oricum faptul că rula cu asemenea viteză printr-un sat, la ora la care încă mai sunt oameni pe stradă, denotă că este absolut iresponsabil. Și ne mai mirăm că se întâmplă atâtea accidente! (C.M.)

Articolul precedentINEDIT Avion la Ziua comunei Răuceşti!
Articolul următorAccident cu trei victime la ieșirea din Piatra Neamț FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.