politie rutiera radarUn bărbat, de 35 de ani, din județul Mureș, a fost prins de polițiștii rutieri din Neamț, în seara de 31 august, circulând cu o viteză de 126 km/h prin localitatea Ticoș Floarea.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat până în octombrie 2016, pentru o abatere constatată de polițiștii IPJ Mureș”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto cu amendă de 2.250 lei, pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise și pentru aplicarea pe geamurile auto a foliilor neomologate. Ca măsură complementară, i-a fost reținut certificatul de înmatriculare”.

Bărbatul n-a scăpat, însă, doar cu amendă, ci i s-a întocmit și un dosar penal pentru conducere fără permis. Oricum faptul că rula cu asemenea viteză printr-un sat, la ora la care încă mai sunt oameni pe stradă, denotă că este absolut iresponsabil. Și ne mai mirăm că se întâmplă atâtea accidente! (C.M.)