0:00

Accident cu trei răniți la Grințieș. Un pompier hunedorean a acordat îngrijiri victimelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 2 iulie, pe șoseaua ce traversează comuna Grințieș a avut loc un grav accident de circulație. În urma coliziunii între două autoturisme, ambii șoferi și un pasager au avut de suferit.

Printre primii care au acordat îngrijiri răniților la fața locului a fost și căpitanul Petru Cibian, de la ISU Hunedoara, aflat în trecere, ca simplu participant la trafic.

“În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele au fost evacuate de participanții la trafic.

Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale celor trei persoane (o femeie de 39 ani și doi bărbați de 38 de ani și de 25 ani), ulterior fiind transportate la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată.Cod galben de furtuni în Neamț și trei sferturi din țară
Articolul următorAu început Vacanțele Muzicale la Piatra Neamț. Pianistul Daniel Ciobanu a impresionat publicul
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.