0:00

Accident cu patru victime în intersecţie la Izvoare. Doi copii mici implicaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 4 iunie, în jurul orei 16:30, în intersecţia dinspre Mărgineni spre Izvoare, în apropiere de satul Doina, comuna Girov, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu patru răniţi.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de  un bărbat,  de 43  de ani, din Pângărați, ce se deplasa pe  DJ 157, dinspre Mărgineni spre Izvoare, ajuns la intersecția cu DJ 156 A, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Girov”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma impactului au suferit multiple leziuni ambii şoferi şi doi pasageri, un bărbat de 49 de ani din primul autoturism şi o femeie în vârstă de 19 ani din cea de-a doua maşină. Toţi cei patru au fost transportaţi de echipaje ale SJA Neamţ la UPU Piatra-Neamţ.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în cel de-al doilea autoturism ar mai fi fost şi doi copii, un băieţel în vârstă de 4 ani şi jumătate şi o fetiţă de 3 ani. Micuţii nu au fost răniţi, fiind preluaţi de bunica lor.

A.C.

Articolul precedentGreva în Educație continuă. Părinții, sindicaliștii și elevii invitați la minister să discute despre examene naționale
Articolul următorProtest al sindicaliștilor din Educație la Iași
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.