Sursă foto: Radar Roman Oficial

Actualizare: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 2 Roman – Suceava, la intersecţia cu DJ 208, în afara localităţii Teţcani, în judeţul Neamţ, din cauza unui accident produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului între două autoturisme, patru persoane au fost rănite

Știre inițială: Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară (26 noiembrie) în localitatea Teţcani, din comuna Gherăeşti, la intersecția dintre DN2 și DJ 208, iar două persoane au rămas încarcerate în urma impactului. Când au ajuns pompierii şi echipajele medicale la faţa locului, trei persoane erau ieşite dintr-una din maşinile implicate în accident.

Tinerii rămași încarcerați au fost scoși și predați echipajelor de ambulanță. Dintre ceilalți trei implicați în accident, unul a refuzat, inițial, transportul la spital, dar, ulterior, a acceptat să fie supus investigațiilor medicale.

Polițiștii au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Iași, a pătruns în intersecție, deși nu avea prioritate, și s-a izbit violent într-o altă mașină, condusă de un bărbat de 39 de ani, din Iași. În autoturismul condus de șoferul de 22 de ani, se aflau trei pasageri, două fete de 19 și 20 de ani și un tânăr de 20 de ani. Cu toții au fost răniți, la fel și șoferul celuilalt autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați, rezultatele fiind negative, iar cel care a provocat accidentul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Viorel Uță, agresorul preotului din Ceahlău – 60 de zile sub control judiciar
Articolul următorCopiii de la Clubul „Artis” au cucerit patru premii la Festivalul „Neghiniţă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.