reclama autocenter

Supărat că a pierdut cândva nişte bani la păcănele, un bărbat de 33 de ani, din Târgu Neamţ s-a gândit să se răzbune pe proprietarul unei săli de jocuri, care-i mai dădea câte o cafea din când în când. N-a făcut altceva decât să-şi complice viaţa cu un dosar penal.

La data de 2 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Din investigații a reieșit că cel în cauză ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri din Târgu-Neamț, moment în care ar fi spart cu o masă două geamuri situate lângă ușa de acces, părăsind ulterior incinta localului. Prin activitatea infracțională desfășurată, acesta ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate pe terasa localului”.

Poliţiştii au constatat că bărbatul avea un cuţit asupra lui şi-l cercetează şi pentru port de obiecte periculoase. Astăzi, 3 martie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentÎncep reparaţiile de primăvară pe străzile din Piatra-Neamţ
Articolul următorAlte 70 de persoane pozitive în 25 de localități