hot01O uşă lăsată deschisă le-a dat idei unor hoţi, care au profitat de „oportunitate” şi au furat banii (lei şi valută), bijuteriile, dar şi actele de identitate găsite în casa unei femei de 29 de ani din localitatea Bosanci, judeţul Suceava.

Imediat ce a constatat că a fost călcată de hoţi, femeia s-a dus la poliţie, iar de două zile oamenii legii încearcă să dea de făptaşi.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 2 octombrie, între orele 14.00-15.20, profitând de lipsa persoanei vătămate de la domiciliu și a faptului că o ușă de acces a fost lăsată deschisă, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras bijuterii, sume de bani în lei și valută, precum și documente de identitate, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 11.500 lei”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. (ZCH NEWS)

Articolul precedent4.000 de pachete de “Monte Carlo” descoperite pe malul Prutului!
Articolul următorUrmărit internaţional prins la Piatra Neamţ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.