tigari contrabanda 01Polițiștii de frontieră botoșăneni au descoperit ţigări de contrabandă, în valoare de peste 48.000 lei, asupra unui bărbat, cetățean român, se precizează într-un comunicat de presă al STPF Botoşani.

“În data de 2 octombrie, în jurul orei 09.15, polițiștii de frontieră au observat pe direcția localității de frontieră Bajura, la malul râului Prut, o persoană care nu-și justifica prezența în zonă. Imediat, un echipaj format din polițiști de frontieră a trecut la interceptarea și reținerea persoanei. Polițiștii împreună cu câinele polițist Nufa au cercetat malul râului Prut, câinele preluând urma și conducându-i pe lucrătorii noștri până la zona unde erau ascunse patru colete cu țigări, ambalate în folie neagră. În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana descoperită la malul râului Prut, implicată în contrabanda cu țigări, este cetățeanul român I.A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani. În cele 4 colete au fost depistate 80.000 de țigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză Republica Ucraina, în valoare de 48.200 lei”, a declarat subcomisar de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt STPF Botoșani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și depistării tuturor persoanelor implicate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCostel Ilie a demisionat
Articolul următorA lăsat uşa deschisă şi hoţii au “uşurat-o” de 11.500 lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.