ceahlaul costel ilieCostel Ilie şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al Ceahlăului, după înfrângerea de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, scor 0-3 (0-1).

Sătul şi el de promisiuni neonorate şi de faptul că echipa este părăsită de toată lumea şi-a luat rămas bun de la jucători în vestiar, asigurându-i că nimic şi nimeni nu-l mai poate face să se răzgândească.

Interimari au rămas Mihai Ionescu şi Radu Lefter, care vor asigura pregătirea lotului pentru partida cu Dunărea Brăila, din etapa viitoare a seriei I, din liga a II-a.

Angajaţi ai clubului, care au ţinut să-şi păstreze anonimatul au spus, însă, că Ceahlăul a aproape de colaps, după ce a împrumutat bani pentru a achita taxele către FRF pentru partida cu Dunărea Călăraşi.

Cei care au rămas în sectorul administrativ, l-au înconjurat pe Angelo Massone, la finalul meciului de sâmbătă, cerându-i plata restanţelor salariale sau să plece. Massone le-a făcut semn să tacă şi a părăsit stadionul discret, fără să răspundă întrebărilor puse de ziarişti.

În acest moment, Ioan Mironaş, directorul executiv al Ceahlăului nu ştie cu ce bani se va plăti cartonaşul roşu încasat de Stahie, în debutul meciului cu Dunărea Călăraşi, pentru un fault în postură de ultim apărător. De regulă Comisia de Disciplină, fixează o taxă pentru aceste cartonaşe, în jurul sumei de 700 de lei, pe lângă suspendarea jucătorului care va fi, cel mai probabil, de cel puţin o etapă. (Mihai STOIAN)

Articolul precedent“Das Auto” şi-a adus aminte de clienţi! Uite ce le oferă!
Articolul următor4.000 de pachete de “Monte Carlo” descoperite pe malul Prutului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

 1. Stahie va fi suspendat 2 etape, aceasta e pedeapsa minima pentru roșu direct.
  Indiferent cine vine antrenor la echipă, nu poate face mare lucru.
  Jucătorii în marea lor majoritate cu 2-3 exceptii nu au valoare, nu se pregătesc, deci de unde rezultate?
  Probleme cu banii sunt peste tot…la Galați, Buzău, Clinceni, Rapid, Suceava, Bihor, Reșița și exemplele ar putea continua. Dar pe nicăieri nu am auzit ca jucătorii să nu vină la antrenamente, să nu se pregătească!
  Înțeleg că în sezonul trecut nu s-a putut retrage echipa din campionat pentru că se luase prima transă din drepturile de televizare…dar anul astă care e PROBLEMA?
  Orașul e SĂRAC, investitorii nu vor să bage bani sau nu ii au, lumea nu mai vine la meci…PENTRU CE SĂ MAI CHINUIM ECHIPA?
  Nu e mai corect cum au procedat Bobric și Gorea care decât să se facă de ras în campionat au ales alte soluții pentru viața lor?
  Fotbalul nu se SFÂRȘEȘTE CU SC FC CEAHLĂUL SA!
  Echipa este una din cele mai hulite din România, alături de muribunda Gloria Bistrița!
  Așa că sfârșitul obștesc pe care este pe cale să-și-l dea în aceste zile nu mai interesează pe nimeni…NICI MĂCAR pe cei 200-300 de spectatori care au fost sămbătă la meci!

 2. angajatii nemultumiti ai clubului sa ii “multumeasca” lui Mestecaneanu puntru alegerea unui asa ‘investitor’.
  pe el sa il intrebe de sanatate, nu pe Massone (pe care il doare in cot de ce e la Piatra Neamt).
  situatia petrecuta la club este similara cu : o firma cu mari probleme si datorii este trecuta in acte, la registrul comertului, pe numele unui anonim, un necunoscut, eventual boschetar care cine stie cat o mai duce, iar fostii proprietari scapa basma curata cu banii din firma. DNA, PNA si alte din astea il iau apoi pe boschetar la intrebari si la impins vagoane. Vi se pare cunoscut ? oare asta s-a intamplat la echipa ? vaaaiiii dar “boschetarul” e plecat definitiv in Italia…. ei na asta e ….ramane asa.

Comments are closed.