Urmărit internaţional prins la Piatra Neamţ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, care era urmărit naţional şi internaţional, a fost prins în trafic, în seara de 3 octombrie, la ora 23,15, pe bulevardul General Dăscălescu din Piatra-Neamţ.

Unui echipaj de poliţie rutieră i-a atras atenţia un autoturism marca VW Passat înmatriculat provizoriu în județul Bacău. Imediat ce maşina a fost trasă pe dreapta, şoferul a spus că nu are actele la el, dar s-a recomandat ca fiind din Bacău şi având 35 de ani. Cum mirosea a băutură, a fost testat şi a rezultat că avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că șoferul a comunicat datele unei alte persoane, acesta fiind identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani, din Buhuși”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Totodată s-a stabilit că acesta nu deținea permis de conducere și poseda un mandat de arestare, fiind urmărit la nivel național și internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Persoana a fost reținută în vederea încarcerării, iar cercetările față de aceasta continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe sub influenţa alcoolului, fără să posede permis de conducere și fals privind identitatea”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentA lăsat uşa deschisă şi hoţii au „uşurat-o” de 11.500 lei!
Articolul următorPovestea podului de la Bicaz continuă cu o nouă amânare!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.