0:00

A fost prelungit termenul de înscriere în Programul Rabla Local, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietrenii care vor să se înscrie în Programul Rabla Local trebuie să știe că termenul a fost prelungit cu o lună, până la data de 29 septembrie, sau până la epuizarea bugetului. Anunțul a fost făcut de Primăria Piatra Neamț în contextul în care, inițial termenul limită pentru înscriere era data de 31 august.

Conform comunicatului de presă transmis pe 29 august de către Administrația Fondului pentru Mediu, noul termen limită al sesiunii de înscriere în programul Rabla Local-casarea autovehiculelor uzate este 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat Municipiului Piatra-Neamț”, conform Primăriei Piatra Neamț.

De menționat este faptul că, în această etapă înscrierile se fac online, iar instrucțiunile detaliate sunt disponibile aici. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

După finalizarea etapei de înscriere online, AFM va transmite lista persoanelor fizice înscrise către Primăria Piatra Neamț. Ulterior, persoana fizică va transmite documentele conform procedurii ce va fi anunțată în viitorul apropiat. După semnarea contractului de finanțare, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei, din care 2.400 lei din Fondul pentru Mediu și 600 de lei din bugetul local (amănunte aici).

(G.S.)

Articolul precedentTârgu Neamț: Fără clemență pentru silvicultorul acuzat de luare de mită
Articolul următorProtest prin demisie în rândul directorilor de școli
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.