reclama autocenter

  • lui Leonard Cadăr nu-i prieşte opoziţia aşa că a plecat din partidul care l-a trimis în Senat * Gheorghe Ştefan: ”Am aflat că a negociat şi cu PSD şi cu PNL” * plecarea lui Cadăr e cu atât mai curioasă cu cât l-a susţinut pe Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL

Senatorul Leonard Cadăr a demisionat, ieri, din PDL, anunţul fiind făcut de acesta în plenul Senatului. În scurta sa intervenţie, care nu a reuşit să trezească nici o reacţie senatorilor aflaţi la început de săptămână, Leonard Cadăr a încercat să îşi justifice plecarea în stilul neaoş românesc: a dat vina pe alţii!

Leonard Cadăr a invocat o tensiune care ar exista între el şi filiala PDL Neamţ, filiala sub umbrela căreia a ajuns însă parlamentar. Este lesne de imaginat care ar fi fost scorul pe care Cadăr l-ar fi obţinut de unul singur într-un colegiu care a fost dominat de candidaţii USL la Camera Deputaţilor şi Senat.

Norocul chior al ”senatorului melcilor” (cum a fost caracterizat de primarul Laurenţiu Leoreanu) s-a numit Elena Udrea. Pentru că Elena Udrea a reuşit să capaciteze voturi şi pentru Cadăr, care candida la Senat pe colegiul de senat suprapus cu cel de deputat. De asemenea, personalitatea politică a primarilor Gheorghe Ştefan şi Laurenţiu Leoreanu a adus voturi care l-au trimis pe Cadăr, ce-i drept după redistribuirea naţională, în Senat. Ruşinos sau nu, Leonard Cadăr s-a dus senator. Şi dus a fost!

GHEORGHE ŞTEFAN: A NEGOCIAT CU PSD ŞI PNL!

Senatorul Leonard Cadăr a negociat şi cu PSD şi cu PNL, a fost reacţia lui Gheorghe Ştefan, preşedintele filialei PDL Neamţ.

Şi cum Gheorghe Ştefan nu vorbeşte fără a avea date certe, este de aşteptat ca zilele sau săptămânile viitoare să aflăm că Leonard Cadăr a trecut cu acte în barca puterii.

Un alt adevăr deloc de neglijat pe care l-a spus Gheorghe Ştefan este că fugarul a fost susţinătorul lui Vasile Blaga pentru preşedinţia partidului.

”Leonard Cadăr a fost un susţinător al domnului Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL. Aşa că domnul Blaga trebuie întrebat de ce a plecat din partid. Eu ştiu că Leonard Cadăr a negociat şi cu PSD şi cu PNL”, a declarat Gheorghe Ştefan.

De ce a demisionat Leonard Cadăr din PDL, ştie doar el. Deocamdată!

Sperăm ca fuga acestuia din PDL să nu aibă nimic în comun cu declinul afacerilor sale, început după ce partidul (pe) care l-a părăsit a intrat în opoziţie. Nu de alta, dar după tangajul în care a intrat USL, domnul Cadăr s-ar putea să aibă surpriza să plece din opoziţie şi să ajungă tot acolo!

 

(G.A.)

 

Articolul precedentEx-vicele Vișan: „Supărat sunt Doamne…”
Articolul următorConcursul Internaţional de Poezie „Grigore Vieru”

4 COMENTARII

  1. daca pdl il lasa singura sansa este sa se duca la ppdd.stiu ca zimbiti dar in situatia in care ppdd face ordine la drupo cadar e pres la picioarele lor altfel il asteapta televiziunile pentru intrarea si poate iesirea de la dna.a fost prea slab ca director drupo si nu a stiut sa faca hartiile corect.trbuie sa fie verificate lucrarile facute de drupo cat era director si marea hotie iese la suprafata.stiu cateva lucrari si astept sa fie verificate.ACEST NIMENI POLITIC TREBUIE SA PLATEASCA,CHIAR DACA CEL PUTIN UN SERVICIU DE NEAMT IL APARA

Comments are closed.