Liberali derutați la vot

*principalul vizat – colegul liberal Andrei Ignat care a fost ales vicepreședinte

* supărarea e completată de pesimism: „nu cred că va fi liniște la Consiliul Județean”

* de ce au votat ceilalți liberali introducerea pe ordinea de zi a punctului privind decapitarea sa? „din derută”!!!

Gabriel Vișan, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, a sintetizat ieri principalele motive de supărare de după schimbarea sa din funcție.

Pe locul întâi în topul supărărilor liberalului ar fi tot un liberal, colegul său de partid Andrei Ignat, cel care a fost ales sâmbătă de plenul CJ Neamț ca nou vicepreședinte. Supărarea lui Gabriel Vișan este direcționată mai ales pe faptul că, alături de consilierii PDL sau UNPR, și Ignat ar fi fost inițiatorul proiectului de hotărâre privind eliberarea sa din funcție.

Cum votul de la „decapitare” și alegerea noului vice (24 pentru din 25) lasă loc la interpretări referitoare inclusiv la opțiunea PSD-iștilor, Gabriel Vișan a precizat că din punctul său de vedere, la Neamț, USL funcționează bine.

Mai greu a fost pentru fostul vice să găsească o explicație pentru votul aproape unanim (34 pentru din 35) exprimat la suplimentarea ordinii de zi cu cele două proiecte care au pus capăt carierei sale în echipa de conducere CJ. „Păi, au fost așa, în scurt… Cred că și colegii liberali au votat „pentru” deoarece au fost derutați”, a spus Vișan.

Oricum, din toată această derută, mesajul tânărului liberal pentru opinia publică a fost că se reîntoarce spre zona afacerilor private, unde lucrează la accesarea unor importante fonduri pentru realizarea unei hale de producție. Da, e nevoie de tineri în politică. Nu, mâine dacă i s-ar mai propune funcția de vice la CJ nu ar mai accepta-o…

Articolul precedentAu sosit primele bilete de tratament pe 2013
Articolul următorA coborât din trenul PDL: ”SENATORUL MELCILOR” A DEZERTAT

3 COMENTARII

Comments are closed.