0:00

Încă 4 pacienți cu Covid au decedat, toți aveau și alte boli, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă femei, una de 42 de ani și cealaltă de 87 de ani și doi bărbați, unul în vârstă de 87 și celălalt de 78 de ani, confirmați infectați cu coronavrius, au decedat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Toți cei patru pacienți aveau și alte afecțiuni grave.

Până astăzi, 23 septembrie, s-au înregistrat 108 decese, în județul Neamț, toți pacienții fiind în evidență și cu alte boli. Cel mai tânăr pacient care a murit cu Covid, din județul Neamț, luni, 21 septembrie, avea 26 de ani și era dializat. Astăzi, sunt 273 de pacienți pozitivi internați în spitalul județean, dintre care 9 sunt în ATI, iar 6 bolnavi sunt conectați la ventilatoare pentru a putea respira. Cu forme ușoare de Covid sunt 13 pacienți, iar alți 31 își așteaptă rezultatele testelor.

Încă 4 pacienți cu Covid au decedat, toți aveau și alte boli, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Până astăzi, în județul Neamț au fost testate pozitiv 2.947 de persoane, ceea ce face ca rata de infectare să fie de 6,26 cazuri la mia de locuitori, potrivit autorităților sanitare. Incidența infectărilor plasează județul Neamț pe locul 13 în țară.

Erau 1.963 de persoane externate din spitale, conform ultimei raportări, din 18 septembrie, a Direcției de Sănătate Publică Neamț.

C.I.

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul a eliminat CSM Bacău din turul al doilea
Articolul următorA început școala, fug copiii din centrele de ocrotire