Poliţiştii din Roman caută doi minori, unul de 13 ani și celălalt de 15 ani, care au plecat din centrele de ocrotire în care sunt instituționalizați și nu s-au mai întors.

Vasile Cristian Belei (13 ani) a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” , în ziua de 19 septembrie și nu se știe unde a plecat. Băiatul are înălțimea de 1,75 m, greutatea de 60 de kilograme, ochii căprui și părul castaniu, tuns scurt. În ziua dispariţiei, Cristian era îmbrăcat cu un tricou albastru și pantaloni de culoare închisă, și era încălţat cu adidaşi albi.

Polițiștii au stabilit faptul că minorul părăsește în mod frecvent Centrul de Educație Incluzivă din Roman, fără acordul personalului de supraveghere. Au fost efectuate verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Marian Dumitru Stanciu (15 ani) a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat, în ziua de 22 septembrie.  Adolescentul are înălţimea de 1,70 m, greutatea de 70 de kilograme, ochii căprui și părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni tip jeans de culoare albastră, și încălţat cu teniși negri.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

C.M.

Articolul precedentÎncă 4 pacienți cu Covid au decedat, toți aveau și alte boli
Articolul următor52 de persoane nou confirmate Covid în Neamț. Record cu peste 1.700 de cazuri noi în țară