0:00

9 ani și 4 luni închisoare pentru proxenetism, una din victime este fiica minoră a acuzatei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie din Roman a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru proxenetism. Ceea ce șochează în acest caz este faptul că aceasta a oferit-o doritorilor inclusiv pe fiica sa minoră, la acel moment fata având 16 ani.

Judecătoria Roman s-a pronunțat recent și a aplicat o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Pentru că pe numele femeii mai erau două condamnări pentru alte fapte, pedepsele au fost contopite rezultând 9 ani și 4 luni de închisoare. Decizia instanței de fond nu este definitivă și a fost contestată la Curtea de Apel Bacău.

Faptele au avut loc în perioada februarie-martie 2014 când femeia “a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, minore, prin racolarea de clienţi, negocierea şi încasarea preţului, stabilirea locului şi timpului petrecut în compania acestora din urmă, iar uneori chiar a naturii prestaţiei sexuale, însoţirea şi predarea victimelor către clienţi sau facilitarea transportului la şi de la aceştia“, conform Judecătoriei Roman. Pe fiică, femeia a “vândut-o“ pentru 50 de lei, dar alte fete au fost oferite la prețuri mai bune, astfel că judecătorii au dispus confiscarea sumei de 515 lei, bani obținuți din infracțiune.

(G.S)

Articolul precedentDunăre pentru energie și agricultură
Articolul următorRisc mare de avalanşă pe Ceahlău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.