Conducerea Poliției Neamț a dispus suplimentarea dispozitivului curent de ordine publică, pentru ca în perioada minivacanței de Sfânta Maria să nu aibă loc niciun fel de incidente. Astfel, au fost mobilizați peste 750 de polițiști pentru activități în teren.

„Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii acţionează pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„Astăzi, 15 august, cele mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate în zona Portului Lacului de Acumulare Bicaz, unde sunt desfășurate manifestări publice ocazionate de Ziua Marinei. Totodată, acțiuni de menținerea ordinii și liniștii publice sunt desfășurate și în localitățile Agapia, Botești, Cordun, Moldoveni și Nisiporești, unde sunt manifestări publice”.

Conducerea IPJ Neamț le recomandă cetățenilor  ca, în caz de nevoie sau dacă au cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, să sesizeze cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112. (C.M.)

Articolul precedentMinore plecate de acasă, găsite la niște băieți din Iași
Articolul următorFOTO Sute de credincioși la hramul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” Vânători-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. In Toata zona Bicaz drumurile sunt praf se vede si din poza , cum sa sarbatoresti ceva fara sa ai cu ce sa te lauzi , e rusinos .

Comments are closed.