0:00

740 de posturi vacante în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCererea de personal la nivel de județ a mai scăzut și la jumătatea lunii iunie agenții economici recrutează 740 de salariați calificați în cele mai diverse ocupații. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț anunță că în Piatra Neamț și comunele limitrofe sunt 440 de posturi disponibile, la Roman sunt 230 de job-uri, iar la Târgu Neamț sunt cele mai puține oportunități deoarece sunt libere doar 70 de job-uri.

În zona reședinței de județ nu se acoperă de mai mult timp posturi în industria ospitalității și se pot angaja cu ușurință cei care sunt calificați ca bucătar, ajutor de bucătar, ospătar, ajutor de ospătar sau cameriste. Circa 50 de locuri de muncă sunt pentru muncitori necalificați în mai multe domenii. Cererea de personal de înaltă calificare nu este prea generoasă cele mai multe oportunități fiind pentru ingineri.

La Roman este deficit de personal în industria ușoară și se caută 17 confecționeri textiliști, iar 32 de locuri de muncă sunt pentru muncitori necalificați pentru mai multe domenii de activitate. Pentru licențiați sunt trei posturi în ocupația de proiectant inginer instalații, doi ingineri și un desenator tehnic. În multe alte ocupații sunt mai puține cereri de personal. Aproape o treime din posturile din zona Târgu Neamț sunt pentru necalificați dar se mai recrutează șoferi, dulgheri, mecanici auto, sudori sau manipulanți mărfuri.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Neamț o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 14_IUNIE_2024

(G.S.)

Articolul precedentRomânia învinge Ucraina cu 3-0 după un meci fantastic
Articolul următorȘocant: Copii ținuți în condiții care amintesc de sclavie. Rețea desființată de DIICOT
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.