0:00

562 de locuri de muncă disponibile în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț raportează că la jumătatea lunii aprilie în județ nu sunt nici 600 de locuri de muncă vacante. Mai exact sunt libere 562 de job-uri în cele mai diverse ocupații, cele mai mari șanse de angajare fiind în zona Piatra Neamț care include și comunele limitrofe deoarece aici sunt 324 de posturi libere. La Roman este mai puțin de lucru, fiind doar 132 de cereri de personal, iar la Târgu Neamț se caută 106 noi salariați.

Chiar dacă sunt puține joburi, nici pentru acele nu sunt prea mulți doritori, astfel că în reședința de județ sunt libere de mai mult timp și nu se acoperă 27 de locuri de muncă pentru agenți de securitate. Agenții economici ar angaja, dacă ar găsi, 15 ajutori de bucătar, precum și 13 croitori, 25 de îngrijitori spații verzi, 10 lăcătuși mecanici și 29 de muncitori necalificați pentru mai multe domenii. Personalul de înaltă calificare nu are prea multe oportunități.

În ce privește piața muncii de la Roman, cele mai multe job-uri libere, 35, sunt pentru cei care pot presta în ocupația de  confecționeri. La acestea se mai adaugă 19 pentru cei care nu au nici un fel de calificare și mai puțin este de lucru pentru cei calificați ca strungari universali, brutari sau ambalatori manuali. Lista completă poate fi studiată la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman.

Jumătate din cererea de personal de la nivelul zonei Târgu Neamț este pentru confecționeri textiliști și muncitori necalificați pentru mai multe domenii de activitate. Se mai caută mecanic utilaj, îngrijitor spații hoteliere, gateriști sau dulgheri restauratori. Angajatorii mai caută un contabil, un desenator tehnic și patru ingineri cu diverse specializări.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Neamț o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 12_aprilie_2024

(G. S.)

Articolul precedentMinistrul Justiției anunță repatrierea lui Ionel Arsene
Articolul următorANM avertizează: vremea se răcește semnificativ. Cod galben de instabilitate atmosferică în trei județe din regiunea Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.