36 de ani închisoare pentru trei violatori români în Marea Britanie. Unul este din Piatra-Neamț, un altul din Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO faptă abominabilă, săvârșită de trei cetățeni români, de etnie rromă, a ținut prima pagină a ziarelor britanice . Este vorba despre răpirea unei femei și apoi violarea ei cu sălbăticie, timp de 11 ore. Presa britanică, inclusiv cea de limba română, relatează despre faptele petrecute în iunie anul trecut, când o femeie fără adăpost a căzut victimă celor trei țigani din România, dintre care doi sunt sigur din județul Neamț.

Publicația ”Dailymail” relatează că magistraţii i-au dat 36 de ani de închisoare lui Sandocan Pachiu din Bicaz, 30 de ani, Adrian Voicu din Piatra Neamţ, 31 de ani, şi Constantin Dumitru, 24 de ani. Adrian Voicu este cel care a acostat-o pe femeia de 44 de ani, în fața unui adăpost din Leight, districtul metropolitan Wigan, comitatul Greater Manchester din Marea Britanie. Acesta i-a promis femeii mâncare şi o băutură caldă, după care a obligat-o să urce scările spre un apartament în interiorul căreia femeia a fost ţinută prizonieră şi violată timp de 11 ore, în moduri ce nu pot fi redate prin cuvinte.

Când a reuşit să scape din mâinile răpitorilor săi, femeia s-a dus direct la poliție unde a povestit prin ce grozăvii a trecut, precizează sursa citată.

Voicu a primit pedeapsa cea mai grea, 13 ani, în timp ce ceilalţi doi au primit câte 11 ani şi jumătate fiecare.

Detectivul Eleanor Campbell de la Poliţia Districtului Wigan a declarat presei britanice că este inimaginabil prin ce a trecut biata femeie, a felicitat-o pentru colaborarea cu anchetatorii şi pentru puterea de care a dat dovadă, dorindu-i să-şi revină cât mai curând şi să uite clipele de coşmar prin care a trecut

Angela Croitoru

Surse foto ziarulromanesc.net

Articolul precedentGripă aviară depistată în Neamț
Articolul următorA furat o autoutilitară din Roznov, iar proprietarul i-a şters urmele