0:00

3000 de candidați s-au înscris la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă finalizarea primei sesiuni de admitere iulie 2020, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3000 de candidaţi români şi români de pretutindeni la studii universitare de licenţă şi master. Conducerea Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău mulţumeşte tuturor colegilor şi studenţilor care s-au implicat în promovarea ofertei educaţionale şi reprezentanţilor din mass-media care au prezentat posibilităţile reale de formare oferite de universitate viitorilor studenţi.

Universitatea va face demersuri la Ministerul Educației și Cercetării pentru suplimentarea de locuri bugetate, care urmează a fi puse la dispoziția candidaților în a doua sesiune de admitere. După finalizarea confirmărilor, Universitatea va face publice locurile disponibile pentru cea de-a doua sesiune de admitere, septembrie 2020. Oferta educaţională a Universităţii include 35 de programe de studii universitare de licenţă, 27 de master şi 2 de doctorat, toate programele de studii fiind acreditate de către ARACIS.

Perioada de înscriere pentru a doua sesiune de admitere este 01-18 septembrie 2020 pentru studiile universitare de licență și master.

Admiterea la studiile universitare de doctorat se organizează doar în luna septembrie, cu înscrierea în perioada 01-03 și 7-10 septembrie 2020.

Perioada de înscriere pentru programele de conversie profesională a cadrelor didactice este 1-28 septembrie 2020.

Informaţii complete privind admiterea pot fi obţinute accesând www.admitere.ub.ro, www.arp.ub.ro şi www.facebook.com/UniversitateaVasileAlecsandriDinBacau sau la secretariatele facultăţilor.

Prorector pentru etica şi imaginea universităţii,

Conf. univ. dr. Cristina CÎRTIŢĂ-BUZOIANU

Articolul precedentDoi tineri în stare gravă, unul a fost bătut, celălalt înjunghiat pentru că a apărat o femeie
Articolul următorCoronavirus: Încă 11 persoane confirmate în județul Neamț. Scădere a cazurilor noi în regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.