reclama autocenter

chitic

Aproximativ 8.000 de membri și simpatizanți ai PDL au participat, sâmbăta, la un miting anti-USL, în fața Guvernului, cerând demisia Executivului Ponta și a președintelui Senatului, Crin Antonescu. De la manifestația PDL, care a pornit din fața Ateneului Român și care s-a încheiat în Piața Victoriei se spune că nu au lipsit membrii și simpatizanții PDL Neamț, filială cunoscută în trecut pentru activitatea sa în rândurile democrat-liberalilor.

Șeful delegației, fostul viceprimar al municipiului Piatra Neamț, actual consilier local, Dragoș Chitic, ne-a declarat: ”Am participat la mitingul PDL pentru a apăra statul de drept în România și pentru că suntem împotriva guvernării USL. De la Piatra Neamț au participat aproximativ 100 de persoane, iar din întreg județul am fost aproximativ 300 de persoane. Dacă partidul ne va solicita vom mai merge și la alte manifestații de acest gen”. (I.C.)

Articolul precedentCe slujbe caută nemțenii în străinătate – analiza ZCH
Articolul următorAnexe ale stațiunii Bălțătești scoase la licitație

2 COMENTARII

  1. ia te uita fratioare cine apra statul de drept?!! cine il apara? PDL SI PMP CA SUNT ACEEASI!!! Dar ia sa ne aducem aminte cand iesea lumea la mitinguri in capitala, atunci cand “domneau” PDL-istii in frunte cu prea-cinstitul Marinar SI CUM JANDARMII LA ORDINUL LUI BASESCU LE RUPEAU PICIOARELE MANIFESTANTILOR!!! ATI UITAT BAI ANONIMILOR?! ACUM, DUPA CE TIMP DE 10 ANI ATI PARJOLIT ROMANIA, VENITI VOI CU UN TUPEU INIMAGINABIL DE JOSTNIC SI NE SPUNETI CA VOI APARATI STATUL DE DREPT?!!!! RUSINEEEEEEE, SAU, POATE ATI UITAT SLOGANUL…”IESI AFARA JAVRA ORDINARA”!

  2. au uitat cat au fost de huliti,abia dupa vre-o zece ani s-ar putea sa renasca un pdl cu tineri care nu au nici o legatura cu fostii comunisti,securisti si alti lpolitruci de seama lor,nu realizeaza ca nu mai sunt doriti decat de cei care au ros osul pe timpul lor. si inca le mai curg balele dupa oscioare.

Comments are closed.