ISJ IAŞI
ISJ IAŞI

Mâine, 16 iulie, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Primăria Iași îi premiază pe cei 25 de elevi din județ care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la examenul de Bacalaureat. Festivitatea va avea loc în Sala Mare a Palatului Roznovanu, la ora 11, fiind transmisă în direct pe canalul youtube al Primăriei Iași.

Respectul pentru performanță, aprecierea excelenței în educație, preocuparea pentru pregătirea și reușitele elevilor noștri sunt valori și opțiuni irevocabile ale comunității ieșene, ale Inspectoratului Școlar, ale Primăriei Municipiului Iași. În ultimii ani s-a conturat o tradiție importantă și un ceremonial simbolic prin care absolvenții de nota 10 la examenele naționale au primit prețuirea noastră și premii pentru perseverență, pentru curiozitatea intelectuală, pentru deschiderea și receptivitatea dovedite în raport cu știința, arta, cultura explorate în anii de liceu sau în cei de gimnaziu. Festivitatea organizată de ISJ Iași, Primăria Iași și Consiliul Local Iași în Sala Mare a palatului Roznovanu are valoarea unei recunoașteri deschise a ipostazelor umane ce pot deveni modele pentru tineri, pentru cei care încă se află în timpul și spațiul școlii, pentru a înțelege că succesul nu este doar o problemă de destin, ci se află în datele ființei umane ca ipostază latentă ce poate fi descoperită și modelată” a subliniat prof. dr. Camelia Gavrilă, Inspector Școlar General. (Comunicat de presă – Inspectoratul Școlar Județean Iași)

Articolul precedentNoi dezvăluiri în cazul fraudei la Bacalaureat în Neamț: ”Se știa cu o săptămână înainte că se va fura”
Articolul următorFraudă în Neamț la examenul de titularizare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.