pietricica turism

Conducerea PMP Roman se “laudă” cu peste 900 de membri înscriși în organizație. Deși adeziunile există la partid, președintele formațiunii – spune că, de săptămâna viitoare, vrea să verifice dacă membrii există și fizic.

“În baza de date sunt peste 900 de membri. Cu toate acestea, peste două săptămâni vom începe o acțiune prin care vom contacta telefonic fiecare membru și îi vom întreba dacă mai recunosc că sunt membri în PMP. Spun asta, deoarece se poate ca unii nici să nu știe că sunt membri PMP. Acest lucru se întâmplă în toate partidele. Sunt membri care au adus adeziuni, dar eu nu i-am văzut, nu am apucat să-i salut și vreau să o fac. Din păcate, niciodată nu am fost întrebat de calitatea membrilor. Noi nu vrem un partid politic sovietizat, cu mulți membri, fără să conteze cine”, a spus președintele Antoniu.

Acesta a mai precizat că la ședința Biroului de Conducere de miercuri s-a stabilit ca fiecare simplu membru să plătească o cotizație de 5 lei pe trimestru.

“Nu este o sumă foarte mare. Vorbim de 20 de lei pe an. Cei care fac parte din structura de conducere, plătesc sume cu mult mai mari. Numai pentru chirie dăm 1.000 de lei lunar”, a mai precizat Antoniu. (C. MATEI)