0:00

2.190 de cereri pentru încălzire la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ a centralizat până duminică, 20 noiembrie, 2.190 de cereri privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei. Ca de obicei, cele mai multe sunt venite de la cetăţenii care se încălzesc cu centrale termice pe bază de gaze naturale ( 1.309). Urmeză 547 pentru combustibili solizi, 201 pentru energie electrică şi 133 pentru combustibili solizi la beneficiarii de ajutor social.

Directoarea Ana Berea spune că „în această perioadă serviciul de specialitate verifică întrunirea condiţiilor de eligibilitate în vederea acordării sau respingerii dreptului  şi efectuează anchete sociale la domiciliile solicitanţilor de ajutor la încălzire cu energie electrică”

În situaţia în care consumatorii vulnerabili îndeplinesc condiţiile de acordare pe parcursul sezonului rece, stabilirea dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinţei se face prin dispoziţie a primarului, după cum urmează:

a) începând cu luna depunerii cererii pentru cei care au depus documentele până la data de 20 a lunii respective;
b) începând cu luna următoare pentru cei care au depus documentele după data prevăzută mai sus;
c) începând cu luna depunerii cererii pentru beneficiarii de ajutor  social al căror drept de ajutor social este stabilit începând cu acea lună indiferent de data la care a fost depusă cererea. (Ana MOISE)

Articolul precedentHCF Piatra Neamţ, doar egal cu Ştiinţa Bacău
Articolul următorFutsal Ceahlăul – Pro Tineret Sighişoara 4-2 (2-0)
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

 1. Iaca subiect de campanie electorala!
  Decat gogosi precum taxe mai putine, bla, bla-uri, actualii parlamentari care vor sa reintre in sala calduta si luminata de la Casa Poporului, ar trebui sa vada in ce fel se respecta legile in tarisoara asta. Legi pe care chiar domniile lor le-au votat de-a lungul timpului.
  Unde-ati mai vazut tara in care tarifele sa creasca in alt ritm decat veniturile?
  Unde ati mai vazut popor care sa faca imprumut la banca pentru a-si putea plati utilitatile?
  Ajutoare pentru incalzire?
  Nu e mai cinstit ca preturile sa fie asa cum spune legea energiei?
  Alo, stiti ce zice legea mai sus numita?

Comentariile sunt închise.