0:00

Futsal Ceahlăul – Pro Tineret Sighişoara 4-2 (2-0), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbaliştii echipei Futsal Ceahlăul s-au impus, cu scorul de 4-2 (2-0), în partida de pe teren propriu cu Pro Tineret Sighişoara şi au obţinut a cincea victorie în Liga a II-a.

„Este o victorie importantă, care ne menţine pe poziţia secundă, la egalitate de puncte (15) cu cei de la Colţea, braşovenii fiind avantajaţi de golaveraj”, a  spus managerul pietrenilor Cristi Vornicu.

Todiresei a deschis scorul cu un şut în vinclu în minutul 9 după o pasă cu călcâiul primită de la Mocanu. Tot Todiresei a marcat şi al doilea gol în minutul 14, după o fază în care jucătorii pietreni au şutat de 4 ori consecutiv la poartă.

Repriza secundă a început foarte bine pentru gazde, Avram şi Grigoriţă mărind avantajul la 4-0 în minutul 25. Oaspeţii reuşesc apoi să înscrie de două ori pe contraatac şi meciul se încheie cu rezultatul de 4-2.

La Futsal Ceahlăul a revenit pe terenul de joc căpitanul Claudiu Şerban, după accidentarea suferită la începutul lunii octombrie. Următorul meci al echipei pietrene va fi la Buzău contra echipei Luceafărul din localitate, duminică, 27 noiembrie.

Invitaţi speciali la această partidă au fost copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ, care au nevoie de sprijin pentru dotarea sălii de sport. Cu aceasta ocazie, jucătorii şi publicul au achiziţionat cutiuţele comercializate de Rotaract, partenerii echipei Futsal Ceahlăul. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedent2.190 de cereri pentru încălzire la Piatra Neamţ
Articolul următorLiberali ţinuţi în frig de ISU Vaslui!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.