0:00

Pe surse, am intrat în posesia raportului comisiei de la Școala Gimnazială ”Carmen Sylva” din Horia, care a anchetat cazul referitor la învățătoarea acuzată de comportament neadecvat la catedră, de părinții unei eleve (detalii aici, aici și aici).

După ditamai scandalul iscat, raportul comisiei arată că, atâta timp cât nu se dovedește că sunt autentice înregistrările audio, folosite ca argument în învinovățirea profesoarei, nu vor fi aplicate sancțiuni.

Mai mult, după cum arată documentul, la audierile făcute de comisie în școală, se pare că reclamanții nu și-au (mai) asumat cele declarate, refuzând să semneze vreo hârtie oficială.

Raportul comisiei îl puteți citi aici.

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/04/raport-comisie.pdf

 

(M.T.)

Articolul precedentBuldozer „înghiţit” de un canal adânc de 10 metri! * Şoferul a fost rănit!
Articolul următorANM: S-a dus cu vremea bună – ploi şi… praf saharian!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Un raport exceptional, desigur ca era de asteptat, doar ca ancheta nu se va incheia aici, conducerea scolii va raspunde mai departe pentru toate actiunile luate. Ne bucuram pentru ca doamna nu poate sa-si asume in totalitate aceste fapte si acest comportament, doar ca pana la urma nu va mai avea incotro…
    Atata energie consumata pentru a masca toata aceasta situatie, incredibil, ne-am fi dorit ca toata aceasta energie si mobilizare sa fie folosita in scopul educatiei copiiilor nostri.
    Este de datoria noastra a Parintilor sa luam masuri si sa oferim copiiilor un mediu normal, o siguranta si o evolutie integra, de aceea vom face toate demersurile necesare.

  2. Si ce-ati fi dorit sa cititi in acel raport?…,,Comisia de disciplina,in deplinatatea facultatilor mintale si morale ,in unanimitate de voturi,recomanda imperios consiliului de administratie al scolii sa o decapiteze pe doamna invatatoare”…ca doar e singura pedeapsa care ar multumi pe toata lumea…eu vad in acel raport o concluzie cat se poate de legala si logica in acelasi timp:daca se dovedeste autenticitatea materialului audio pus la dispozitie,doamna invatator se face vinovata de incalcarea articolului X SI Y si este pasibila de anumite sanctiuni.Concluzia este ca nu cunoasteti care este forul decizional in orice unitate scolara,de v-ati umflat asa in pene de continutul raportului…si mai e ceva dubios de precizat…de ce naiba ,d-voastra parinti reclamanti,nu ati sustinut prin semnatura cele declarate la audierea in comisie…asta mi se pare o atitudine de ,,borfas arogant”,sa iti bati joc de munca acelor oameni care incearca sa lamureasca niste aspecte asa de importante,sa te ridici inopinat si sa pleci daca nu iti convine ceva…aloooo…ati pierdut undeva pe drum motivul pentru care va luptati, ori din superioritate occidentala deriva aceste comportamente necivilizate?

Comentariile sunt închise.