0:00

Buldozer „înghiţit” de un canal adânc de 10 metri! * Şoferul  a fost rănit!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn buldozer a căzut într-un canal adânc de 10 metri, situat în curtea fostei ferme zootehnice din Cotu Vameş.

Accidentul s-a petrecut, în după-amiaza de 7 aprilie, la ora 18:00, şi o localnică a sunat imediat la 112. La fostă fermă s-au dus imediat mai multe echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul Roman.

„În canalul respectiv, care este betonat, are diametrul de 5 metri şi  adâncimea de 10 metri, se adunau apa menajeră şi tot felul de deşeuri şi dejecţii”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Buldozerul era cu lama în sus, şoferul rănit stătea pe lamă, iar colegii mei l-au scos şi l-au predat echipajului de ambulanţă. Avea lovituri la cap, sângera, şi este posibil să fi suferit şi alte traumatisme”.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, este angajatul unei firme, care trebuie să curăţe curtea fostei ferme. Pentru că erau foarte multe gunoaie peste tot, el n-a văzut canalul şi a mers tot înainte, împingând cu lama mulţimea de deşeuri. Accidentul este considerat unul de muncă şi, conform legii, o comisie constituită la nivelul firmei va trebui să stabilească cine este vinovat şi să ia măsurile care se impun. (C.M.)

Articolul precedentHoţ de telefoane prins după 3 săptămâni
Articolul următorEXCLUSIV: Profesoara de la Horia nu va păți nimic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.