0:00

Patru israelieni prinşi că stăteau ilegal la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Iaşi au găsit, recent, patru cetăţeni israelieni „cu şedere ilegală” în România, potrivit unui comunicat de presă.

„Descoperirea” s-a produs în timpul unor acţiuni (cu forţe proprii sau în cooperare cu alte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice) desfăşurate, în perioada 11 – 17 decembrie, pentru combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini în municipiul Iaşi.

„Cei 4 cetăţeni israelieni au intrat legal în România, însă, la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre. Urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Iaşi au emis pe numele lor decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească România în cel mult 15 zile. Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.800 lei”, se precizează în comunicatul citat.

„Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Iaşi, din strada Mihai Costăchescu nr. 6, la numărul de telefon 0232/302315 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro”, le recomandă poliţiştii cetăţenilor străini. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDIICOT: Captură impresionantă de droguri
Articolul următorTârgu-Neamţ : Joaca de-a politica în ședința Consiliului Local
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.