iacoban placheta Cartianu 01Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a primit o diplomă şi o plachetă din partea Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu“ Piatra Neamţ, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de activitate a unităţii de învăţământ.

Prin această diplomă, Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu“ i-a mulţumit preşedintelui pentru ajutorul acordat în desfăşurarea manifestărilor instructiv-educative şi pentru buna colaborare dovedită de-a lungul timpului.

iacoban placheta Cartianu 02„Atitudinea dumneavoastră confirmă înalta ţinută profesională pe care am contat atunci când v-am solicitat sprijinul. Vă mulţumim, asigurându-vă de cele mai alese sentimente“, se precizează în diploma ce poartă semnătura directorului Mariana Paleu.

Preşedintele CJ i-a felicitat pe sărbătoriţi şi le-a dorit să reziste în timp.

„Învăţământul este un domeniu de maxim interes pentru Consiliul Judeţean şi sprijinim orice unitate care are nevoie de ajutor şi care desfăşoară activităţi de interes judeţean. Felicit colectivul de cadre didactice de la Colegiul Tehnic «Gheorghe Cartianu» şi pe elevi cu prilejul acestei aniversări şi le doresc succese în activitatea şcolară. Baftă elevilor la examenele pe care le au de susţinut!“, a declarat preşedintele CJ Neamţ, Constantin Iacoban.