0:00

Un bal al bobocilor „atipic” la Economic – fără cluburi de fițe și băuturi alcoolice!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReprezentanții Liceului Economic Tehnologic Administrativ din Piatra-Neamț au hotărât să facă Balul Bobocilor la Teatrul Tineretului, vineri, 18 decembrie. Decizia de a organiza un astfel de moment în afara cluburilor sau a localurilor nu i-a bucurat pe toți liceeni, însă prof. Doina Georgeta Gheorghiu a precizat că era nevoie de o schimbare.

Am hotărât să facem altceva și sper ca evenimentul să fie bine primit de elevi. Până acum organizam balul la un club din Piatra-Neamț, însă am realizat că nu este potrivit deoarece lucrurile puteau fi ținute sub control doar dacă aveam rol de paznic. De ce? Dacă tot promovăm proiecte împotriva consumului de droguri, de alcool, de ce să organizăm un eveniment de acest gen într-un club? În joc este numele școlii și imaginea elevilor și a profesorilor de aici. Chiar dacă unii elevi s-au arătat a fi împotriva acestei decizii, am decis că este bine să impunem și niște reguli. Elevii, indiferent că sunt conștienți sau nu de acest aspect, au nevoie să fie ghidați de reguli. Faptul că balul bobocilor se va organiza la Teatrul Tineretului dă evenimentului o altă perspectivă și greutate în sensul că aici putem face ceva memorabil, de calitate și care să pună un început bun în drumul celor care își încep anii de liceu la noi. Menționăm că organizarea balului la Teatrul Tineretului a fost posibilă cu sprijinul președintelui CJ Neamț, Constantin Iacoban”, a precizat prof. Gheorghiu.

Programul balului va fi „îmbrăcat” cu momente artistice pregătite de elevii și profesorii școlii. Invitații speciali ai liceenilor, la acest moment festiv, sunt mebrii trupei ”Noaptea Târziu”. (M. TEODOROF)

Articolul precedentDiplomă şi plachetă pentru preşedintele CJ de la Colegiul „Cartianu”
Articolul următorOpt ani de închisoare pentru crima cu tesla
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.