Posturile de directori și directori adjuncți ai câtorva școli din județ nu interesează pe nimeni. Din start iese în evidență Liceul de Artă ”Victor Brauner” Piatra Neamț unde nu s-a înscris niciun candidat pentru funcția de director plin. În aceeași situație mai sunt Școala Postliceală Sanitară Piatra Neamț, Clubul Copiilor Săbăoani și Școala ”Ioan Luca” Farcașa.

10 școli n-au stârnit interesul niciunui candidat pentru directorat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa categoria directori adjuncți, au rămas locuri libere la Școlile Nr. 1 Bicaz, Bahna, ”Iustin Pârvu” Poiana Teiului, Liceul ”Mihail Sadoveanu” Borca, Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Veniamin Costachi“ Vânători-Neamț și Liceul Teologic Romano-Catolic ”Sf. Francisc de Assisi” Roman.

”La școlile unde nu s-a înscris nimeni la 1 septembrie vor fi numiți directori cu delegație. Neoficial, am auzit că se vor organiza concursuri pentru posturile de directori periodic, o dată pe an sau o dată la jumătate de an. Posturile se vor scoate la concurs până se ocupă”, a declarat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț.

La polul opus se află 4 candidați care s-au înscris pentru funcția de director plin la Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” și câte trei candidați la Liceul Teologic Ortodox ”Cuvioasa Parascheva” Agapia. Tot câte trei pentru adjuncți s-au înscris la Școala nr. 3 Piatra Neamț și Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Piatra Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO Când Dorel pune mâna pe aparatul de sudură
Articolul următorO ţuică bună începe într-un cazan de cupru de calitate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.