10 ani de închisoare pentru uciderea unui consătean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistrații din cadrul Curții de Apel Bacău s-au pronunțat definitiv în dosarul crimei ce a avut loc pe 1 decembrie anul trecut în localitatea Sagna (amănunte aici). Femeia de 44 de ani acuzată de de săvârșirea infracțiunii de omor fusese condamnată de Tribunalul Neamț la 10 ani de închisoare, dar a atacat sentința. Recent, Curtea de Apel Bacău a respins acțiunea ca nefondată, iar hotărârea a devenit definitivă.

Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpata Roca Lenuța împotriva sentinţei penale nr. 69 din 06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Piatra Neamţ în dosarul nr. 480/103/2023. În baza art.424 alin.3 Cod procedură penală, deduce în continuare din pedeapsa principală aplicată inculpatului şi perioada executată prin arest preventiv, începând cu data pronunţării sentinţei penale apelate, respectiv, de la data de 06.06.2203, la zi. Definitivă”, conform Curții de Apel Bacău.

Fapta a avut loc pe 1 decembrie 2022, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. S-a întâmplat la domiciliul unui consătean de 62 de ani unde făptașa a petrecut un timp. Din varii motive cei doi s-au luat la ceartă, iar de la agresiunile verbale până la cele fizice nu a mai fost decât un pas. Mai tânără și în putere, musafira a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat adversarul de mai multe ori. În urma leziunilor profunde, bărbatul s-a stins din viață în scurt timp.

(G.S.)

Articolul precedentCum să gestionezi anxietatea într-un mod eficient
Articolul următorÎncă lipsesc manuale pentru elevii din Neamț, ce spune Ministerul Educației
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.