Un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamț, a sesizat poliția, în ziua de 10 ianuarie, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, petrecut cu o zi mai devreme. El a declarat că circula cu bicicleta în interiorul sensului giratoriu de la spital, când a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma declanșării cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în ziua de 9 ianuarie, la intersecţia străzilor Orhei cu Traian din municipiului Piatra Neamț”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În timp ce bărbatul de 65 de ani se deplasa pe bicicletă în interiorul sensului giratoriu amplasat la intersecţia străzilor, a fost acroşat de un autoturism şi a căzut pe partea carosabilă. După producerea evenimentului, conducătorul auto a discutat cu victima pentru a o transporta la Spitalul Judeţean Neamţ, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat”.

La 3 ore după ce-au primit sesizarea, polițiștii de la Biroul rutier Piatra Neamț au identificat șoferul, care are 46 de ani și este din municipiu. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Chiar dacă biciclistul a declarat, inițial, că nu-l doare nimic și nu vrea să fie dus la spital, șoferul era obligat să anunțe poliția despre faptul că a fost implicat într-un accident. (C.M.)

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Trebuie informare si pentru biciclisti , acestia trebuie sa fie echipati corespunzator atat ei cat si bicicleta mai ales seara , lumini , vesta catadioptri pe roti claxon etc .

Comments are closed.