izotec

Sunt deja câțiva ani de când oraşul Târgu Neamţ a devenit o adevărată pepinieră de cadre pentru judeţ, chiar pentru ţară, dacă ne gândim la Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei.
Și se întâmplă din nou. De data aceasta, Târgu Neamţ o va trimite la judeţ pe Nicoleta Ciocârlan, fost director executiv adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială a primăriei. Ea va ajunge şef al unui serviciu din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Neamţ.
Primarul Daniel Harpa ne-a explicat: ”Doamna Nicoleta Ciocârlan a depus o cerere prin care solicita transferul la DGASPC. Cum postul dânsei de director executiv adjunct de la DAS Târgu Neamţ a fost desfiinţat, am fost de acord. Am colaborat foarte bine cu dânsa şi, cât voi fi primar, o aştept oricând înapoi. Îi doresc mult succes!
Contactată telefonic, Nicoleta Ciocârlan nu a dorit să declare nimic pe această temă.
Nicoleta Ciocârlan lucrează în primărie din 1995 şi, alături de primarul Harpa, a fost cea care a pus umărul la înfiinţarea Direcţiei de Asistenţă Socială din primărie. Ea a obţinut prin concurs funcţia de director executiv adjunct, dar, în luna mai a acestui an, printr-o hotărâre de consiliu local, postul a fost desfiinţat. De altfel, prin primărie, se fac pronosticuri şi pentru alte angajate care sunt pe picior de plecare spre alte instituţii de la judeţ. (C.T. STURZU)

ub
pietricica turism

Lasă un răspuns