izotec

După ce s-au văzut cu majoritatea în căruța Consiliului Local, liberalii nemțeni încep să se așeze pe funcții și sinecuri. Valentin Ciobanu, unul dintre cei mai vocali și controversați consilieri locali, și-a dat demisia, renunțând să mai lucreze pentru binele pietrenilor din Consiliu și a ales calea mult mai profitabilă, de a ajuta nemțenii din postura de director la S.C. Publiserv S.A. Trecem peste faptul că liberalii au mai pus un director la Publiserv, pe Gheorghe Triboi, pe care l-au extras din Consiliul Județean și care acum se vede în postura de a ajunge numărul doi în societate, în condițiile în care a fost obligat să renunțe la funcția de consilier județean.

Demisia lui Ciobanu a permis avansarea pe postura de consilier local a doamnei Crina Nicoleta Gogu Craiu care este obișnuită deja cu modul în care funcționează primăria Piatra Neamț, cel puțin în privința finanțărilor nerambursabile.

Nu ne rămâne decât să-i urăm drumuri bune viitorului director de la Publiserv și proiecte cu rezultate palpabile noii consiliere locale.

V.B.

ub
pietricica turism